Bemutatkozásunk

Társaságunk 2011-ben alakult, mint Star-Guide Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelyünk és irodánk Ajka, Kiskert utca alatt található

A cég tulajdonosa és szakmai irányítója már 1996 óta foglalkozik autóbuszos személyszállítással bel-és külföldre egyaránt. Magánvállalkozásból bővült az utaztatás szinte teljes repertoárjával rendelkező utazási irodává.

0
Éves szakmai tapasztalat
0
Jármű
0
Fős személyzet

“A rossz szolgáltatás minőségének emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke kis öröm!”

Történetünk

2011 óta flottánkat széleskörűen bővítettük, jelenleg 50 db gépjárművet üzemeltetünk, a 9 fős gépjárművektől egészen a 49+2 főig.  Előnyeink, hogy felsőkategóriás autóbuszokkal normál díjon dolgozunk, elvárásaink gépkocsivezetőinkkel szemben a biztonságos vezetés, tájékozottság, a megrendelő által elvárt öltözék viselete. Bővült járműparkunk lehető teszi a megrendelés során változott létszám szerinti megfelelő buszkategória biztosítását.

Flottánk márkái

m-6
m-1
m-2
m-4
m-3
m-5

Útjainkat 1. osztályú, valamennyi Eu normáknak megfelelő luxus autóbuszokkal bonyolítjuk le. A sok éve állandó gépkocsivezetőink mindenben az Önök kényelmét, biztonságát, jó hangulatát kívánják szolgálni. A gépkocsivezetők jártasságát a több százezer levezetett kilométer, kiváló szakmai ismeretek és a több éve visszatérő utasok elégedettsége jellemzi. A sokéves szakmai tapasztalat és minőség több éve azonosan magas színvonalú személyszállítást eredményez.

A gépkocsivezetők több éves nemzetközi tapasztalatokkal végzik az autóbuszos személyszállítást.